0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
-30 %
Mpow Bluetooth Selfie Stick iSnap Y jednodijelni prijenosni mali stativ монопод Bluetooth daljinskog okidača za iPhone i Android Xiaomi

Mpow Bluetooth Selfie Stick iSnap Y jednodijelni prijenosni mali stativ монопод Bluetooth daljinskog okidača za iPhone i Android Xiaomi

HRK 84.00
HRK 119.94
U skladištu

Od robe


Jednodijelni dizajn, više prijenosni Mpow i Snap Y ima jednodijelni dizajn, tako da nema potrebe instalirati proizvod u celini. I budući da je tako миниым, Mpow i Snap Y čini se prilično zgodan i prijenosni, da bi se uključiti u vaše torbe ili čak u džep!
U-oblika spona, manje i gušće originalni dizajn U-spoj stezanje donosi svojim korisnicima mnoge prednosti. Ovaj rotirajući U-mrežna stezaljka se može samo okrenuti i pustiti палке se nalaziti u u-spoj prostor, što čini štap malen i kratak. Još jedan stvar je u tome da je zaštitni silikonski materijal za stezanje pojačava površinsku trenje ,dakle, pomoći da držite vaš telefon čvršće.
Savršen osjećaj zadržavanje fin volan селфи-štap daje vam savršen osjećaj zadržavanje zahvaljujući svojoj mat površine. Drži ga, ako se osjećate blaga u ruci, u isto vrijeme цепким, tako da монопод ne padne.
Kompatibilnost sa IOS / Android on odgovara većini telefona IOS / Android, tako da ne morate brinuti o tome da nema veze!
Garancija : svaki proizvod Mpow uživa 45-dana novac leđa garancija i 18-mjesečno besplatne jamstvom!

Veća je od informacija

Dužina presavijeni (mm):
250
Paket:
DA
Podrška Za Daljinski Upravljač:
No
Težina (g):
200
Broj Modela:
МБТ12
Postavljen je za (adaptacija):
Pametni telefoni
brend:
MPOW
Materijal:
Aluminij
Maksimalna izduženi Dužina (mm):
810
Informativni materijal:
Блютус
Boja:
Crna, Plava, Bijela
Podesiva dužina:
Od 18 cm do 81 cm
Odijelo za veličinu telefona:
Dimenzije telefona od 2,2 inča do 3,3 cm
схват-držač:
Podesivi Hvatanje Na 270 Stupnjeva
Dužina presavijeni (mm):
184
Kompatibilan:
Za apple iphone, samsung, huawei xiaomi meizu HTC LG
Kompatibilan:
1

Proizvodi u kategoriji