0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Nasip TCBJ-DDF nosač za gorivo Laing DDC

Nasip TCBJ-DDF nosač za gorivo Laing DDC

HRK 19.98
U skladištu

Od robe


O tvrtki Barrow brand BARROW se zalaže za stvaranje najprikladnije proizvode za vas.
Kvalitetna sirovina + profesionalni ekološki premaz.
Divan je tehnologija proizvodnje + sve kontrole lanca proizvoda.
Visoka cijena proizvoda + razumna cijena proizvoda.
Budući da je fokus, kao profesionalni.
Karakteristike I Specifikacije
Pogodan za 120-mm расширительного nosača TCBJ-G i TCB-J, koristite ovaj nosač za postavljanje pumpe DDC.
Nosač ima nekoliko montažnih rupa, podržava nekoliko uglova instalacije pumpi DDC, postavlja pumpe Barrow DDC za postizanje horizontalne ugradnje 360 stupnjeva 4 kuta i vertikalne ugradnje 90 stupnjeva različitih mjesta.
S fiksnim vijcima M4 koristite integracijski rezervoar курганного pumpe za realizaciju instalacije, integracije pumpa-spremnik
Materijal : Čelik
Vijci : M4 4kom
Pojam o proizvodima 1. od trenutka izbora online trgovine, držite dobru komunikaciju, kako riješiti probleme koji se mogu pojaviti, i, ako je moguće, molimo da uvijek provjerite poruku Ali.
2.Ako imate pitanja ili problema o proizvodu ili transakciji, kontaktirajte nas, molimo vas, nadamo se da će svi zadovoljstvo kupca našim proizvodima, Aliexpress ne može otkazati povratne informacije, ako je kupac ostavio kao lošu povratnu informaciju bez veze, molim vas, nemojte kupiti u našoj trgovini, Hvala za vašu suradnju 3.boja elementa, prikazan na monitoru, a stvarna boja ne može biti isti, molimo vas, shvatite to ispravno.
O Isporuci 1. Mi ne plaćamo carinski porez, to je odgovornost kupca, ako carina, naknada navela kupaca povratak, mi ne vrati trošak dostave.
2.procijenjeno vrijeme transporta što je prikazano na aliexpress samo za referencu, nitko ne može jamčiti da će upućivanje će stići u roku od svog očekivanog vremena, ni mi, ni Aliexpress ne možemo kontrolirati vrijeme troškove transporta, tako da mi ne nudimo jamstvo pravovremene isporuke, ali možemo jamčiti da kupac može dobiti robu ili dobiti puni povrat novca nakon prometne probleme.
3.Ako je moguće, molimo da uvijek provjerite broj za praćenje uputili, kako biste bili sigurni da uputili neće biti vraćen u slučaju neuspjeha dostave.
4.Ako je misa za kupnju, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja sam se odlučila za više razuman i ekonomičan način transporta do vas.
5.Neke zemlje ili regije ne ulaze u opseg našeg prometa, iz razloga dionicama sigurnosti. Molimo vas, kontaktirajte me, ako kupac treba poslati robu u te zemlje. Dodatne napomene 1. Dostava u Južnu Ameriku kroz express, kao što su Brazil/Čile, molimo vas, pozovite porezni broj/broj telefona/e-mail ili dostava može biti odgođeno ili pauzirati. 2. pošaljite uputiti u Rusiju na e-mail kupca SPSR needs ili pozovite kašnjenja isporuke

Veća je od informacija

brend:
NASIP
Linije:
Nema
Broj Modela:
TCBJ-DDF
Vrsta:
vodeno hlađenje
Materijal Hladnjaka:
Bakar
Buka:
25dBA
Veličina Ventilatora:
120х120х25мм
Paket:
DA
Količina Zraka:
30CFM
snaga:
1.56 W
Noseći:
Жидкостный Ležaj
Sučelje Napajanja:
3PIN
Život Ventilatora:
30.000 sati
Regulator Brzine Ventilatora:
2500RPM

Proizvodi u kategoriji