0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Držač Nasip TCBJ-G14 spremnika za gorivo radijator 140mm

Držač Nasip TCBJ-G14 spremnika za gorivo radijator 140mm

HRK 25.74
U skladištu

Od robe


O tvrtki Barrow brand BARROW se zalaže za stvaranje najprikladnije proizvode za vas.
Kvalitetna sirovina + profesionalni ekološki premaz.
Divan je tehnologija proizvodnje + sve kontrole lanca proizvoda.
Visoka cijena proizvoda + razumna cijena proizvoda.
Budući da je fokus, kao profesionalni.
Karakteristike I Specifikacije
Pogodan za radijator 140/280 mm, zagrada ima nekoliko montažnih rupa, POGODAN ZA vijcima M4, montažu rupe srednje 50*50 mm mogu biti kompatibilni s pumpe sustava Barrow D5 i pumpama DDC, a također mogu biti instalirani svi cilindrični rezervoari za vodu Barrow. Pojam o proizvodima 1. od trenutka izbora online trgovine, držite dobru komunikaciju, kako riješiti probleme koji se mogu pojaviti, i, ako je moguće, molimo da uvijek provjerite poruku Ali.
2.Ako imate pitanja ili problema o proizvodu ili transakciji, kontaktirajte nas, molimo vas, nadamo se da će svi zadovoljstvo kupca našim proizvodima, Aliexpress ne može otkazati povratne informacije, ako je kupac ostavio kao lošu povratnu informaciju bez veze, molim vas, nemojte kupiti u našoj trgovini, Hvala za vašu suradnju 3.boja elementa, prikazan na monitoru, a stvarna boja ne može biti isti, molimo vas, shvatite to ispravno.
O Isporuci 1. Mi ne plaćamo carinski porez, to je odgovornost kupca, ako carina, naknada navela kupaca povratak, mi ne vrati trošak dostave.
2.procijenjeno vrijeme transporta što je prikazano na aliexpress samo za referencu, nitko ne može jamčiti da će upućivanje će stići u roku od svog očekivanog vremena, ni mi, ni Aliexpress ne možemo kontrolirati vrijeme troškove transporta, tako da mi ne nudimo jamstvo pravovremene isporuke, ali možemo jamčiti da kupac može dobiti robu ili dobiti puni povrat novca nakon prometne probleme.
3.Ako je moguće, molimo da uvijek provjerite broj za praćenje uputili, kako biste bili sigurni da uputili neće biti vraćen u slučaju neuspjeha dostave.
4.Ako je misa za kupnju, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja sam se odlučila za više razuman i ekonomičan način transporta do vas.
5.Neke zemlje ili regije ne ulaze u opseg našeg prometa, iz razloga dionicama sigurnosti. Molimo vas, kontaktirajte me, ako kupac treba poslati robu u te zemlje. Dodatne napomene 1. Dostava u Južnu Ameriku kroz express, kao što su Brazil/Čile, molimo vas, pozovite porezni broj/broj telefona/e-mail ili dostava može biti odgođeno ili pauzirati. 2. pošaljite uputiti u Rusiju na e-mail kupca SPSR needs ili pozovite kašnjenja isporuke

Veća je od informacija

brend:
NASIP
Program:
Kućište Računala
Linije:
Nema
Broj Modela:
TCBJ-G14
Vrsta:
vodeno hlađenje
Materijal Hladnjaka:
Bakar
Buka:
25dBA
Veličina Ventilatora:
120х120х25мм
Paket:
DA
Količina Zraka:
30CFM
snaga:
1.56 W
Noseći:
Жидкостный Ležaj
Sučelje Napajanja:
3PIN
Život Ventilatora:
30.000 sati
Regulator Brzine Ventilatora:
2500RPM

Proizvodi u kategoriji