0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Profesionalni proizvođači PET boca aluminijske folije polaganje PET indukcije aluminijske folije

Profesionalni proizvođači PET boca aluminijske folije polaganje PET indukcije aluminijske folije

HRK 180.00
U skladištu

Od robe


Opis proizvoda :
Nadjev od aluminijske folije, pet folije brtvljenje ljubimca aluminijske folije ljubimca, s anti kod, anti-lažna, vlaga (anti-odvod), kako bi se proširiti u razdoblju skladištenja proizvoda.
Polaganje papira aluminijske folije sastavni врезанная unutar poklopca boce izrađene od aluminijske folije, a nakon toga silu na ustima boce. Stroj za brtvljenje elektromagnetske indukcije na топлению indukcije, прилипателю između aluminijumskom folijom i бумаж-based gubi затир, automatsko isključenje : i aluminijske folije i tijelo boce upravo lijepljenje kao jedan brtvljenje vruć-мельт oblika pouzdan. Na poleđini polaganje može biti naveden od strane kupca ispis zaštitnog znaka, logotipa i sl. Proizvod od vlastitih istraživanja i proizvodnje, u sličnim proizvodima, Sjedinjenim američkim Državama i Kini, Sjedinjenim američkim Državama, kvalitetna, bez ikakvih posrednika. Može dati prodavaču više prostora za profit. Dobrodošli na pregovorima o poslovnim pozivima.
Profil tvrtke :
Tvrtka je uvijek primjenjuje na" kvaliteti, cilj predmeta vjerojatnost stres", držeći se za" рационализаторству, upravljanje pritiska, высокию profesionalnosti, duhu poduzetništva kvalitetne usluge", i nastoji početak nove proizvode, nastavlja poboljšati upravljanje i održavanje, više je bolje na našim starim i novim klijentima.
Tvrtka изощряла proizvodnja opreme, pre tehnologiju proizvodnje, bogatstvo iskustva u industriji, profesionalnu tehničku tim i kroz znanstvene metode upravljanja, kvaliteta usluge nakon prodaje u sve grlo za klijente kako bi se osiguralo proizvode visoke kvalitete i visoke zadovoljstvo održavanja.
Je specijalizirana za razvoj, projektiranje, proizvodnju i rad različitih hermetički ambalažnih materijala. Proizvodi su naširoko koristi u косметиках, медицинах, hrani, alkoholu, pesticidima, klasi ulja i drugih kemikalija proizvodima пакуя i герметизируя, relevantnih za PE, kućnog ljubimca, ABS, PS, ПВК, PLASTIKA, staklo, keramika, papir, aluminij, kositar.. Pečat, kao i različiti materijali kontejnera, s запечатыванием, dokaz curenja, vlagom, anti-lažni, učinkovito produžuje rok trajanja skladištenja i tako dalje.
Tvornica kompozitnih materijala aluminijske folije PENGYUAN
URL : shop1388422764813.1688.com
cnyouai.1688.com
Kineski ПЭНЪЮАНЬ.
Telefon : 0579-85070252
Faks : 0579-85070252
Adresa : 8, No. 9, Bei Cun District, Yiwu City

Veća je od informacija

Broj Modela:
11
Tip Elementa:
Ispis
Materijal:
PP
Naziv:
Nadjev od aluminijske folije, pet folije brtvljenje ljubimca aluminijske folije ljubimca
Tekstura materijala:
PE / PET / PP/AL / papir
TEHNOLOGIJA:
Ponovno S
Područje primjene:
Proizvođači boce s uljem, farmaceutskih proizvođača, пестицид Manu
Podešavanje obrade podataka:
DA
Glavna proizvodna oprema:
Tiskarski stroj, koja je sastavni stroj, stroj ljepila, trake, žigosanje machin
Opis uređaja:
/

Proizvodi u kategoriji