0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
-4 %
Vruće prodaju tvornica 30 mm širina glave mastan Mike ručka za ručno oslikana pop plakati ručka Mike pero art Mark ručka

Vruće prodaju tvornica 30 mm širina glave mastan Mike ručka za ručno oslikana pop plakati ručka Mike pero art Mark ručka

HRK 34.00
HRK 35.40
U skladištu

Od robe


POP-to je skraćenica za " pointofpurchase "na engleskom jeziku, koji također može biti preveden kao" kupnja Bedem", a može se prevesti kao"pre-oglašavanje trgovine". To je rastući medij za oglašavanje, koji je trenutno vrlo popularan.
Pop-porijeklo u Sjedinjenim američkim Državama, jer nakon Prvog svjetskog rata, globalne ekonomske nelagodnost tamo niska stopa na tržištu, promotivne troškove postaju proizvođača i Mai Mai Fang veći teret. Plus američki supermarketi imaju gljiva uspon, tako da onaj tko ponašao u gospodarstvu, возбуждался i ljudski, pod utjecajem pop-oglašavanje postupno вторгался u drugim MEDIJIMA. Pop-knjige i pop-nastava se također pojavljuju na povijesni trenutak.
Pop-oglašavanje je najbolji natpis za promicanje trgovine, koja se koristi za pohranu, pružanje odgovarajuće robne informacija i promocije proizvoda za sve promotivne prodaje uspjeh, literaturu može nazvati pop-up reklame, iako je pop-oglašavanje ne ima tv, novine, da je snaga bombardiranja veliki prostor, ali većina može brzo da se izvrši kao rezultat toga, promjene u okolišu vrsta MEDIJA, zbog svoje brzine, promjene u karakteristikama brzo postati jedan od najučinkovitijih sredstava za komercijalne konkurencije.
Pop oglase za atraktivne boje sintagmi, uživo izgleda, lako prepoznatljivi разборчивых fontova, duhovite ilustracije za informiranje potrošača o svojstvima proizvoda. Ruka plijen je bez pomoći bilo kakve opreme za osobno korištenje posebne pop-pisaći pribor alati, izvučeni šareno, ilustrirane značenjem izraza promotivnih plakata. Cijena izrade раскрашенного ručno pop-pop-poster je relativno mala, bez korištenja bilo kakve mehaničke opreme, omogućuje znatno skratiti radno vrijeme, ima visoke pokretljivosti i fleksibilnosti. Oslikana ručno plakati pop-djela otkrivaju intimnost, naglašenu u drugim tiskanim publikacijama. Tako da je njegov afinitet više potiče potrošački želju da kupi. Potencijalni pop se može pohraniti sa ručno oslikanim sintagmi cijeli stil, ne samo da pomaže da se prodaju, ali može stvoriti i na tržištu vrelu atmosferu.

Veća je od informacija

Vrsta:
Umjetnički Marker
Ispis:
No
Pakiranje:
Slobodan
Briše Ili Ne:
No
Broj Modela:
Umjetnički Marker
Broj Paketa:
Ostalo
Broj Boja:
Ostalo
Vrsta Olovke:
ulje umjetnički marker
Model:
G-0931
Da li dvoglavi:
no
Oblik:
Stan
debljina slova:
30
Proizvod:
Umjetnički Marker

Proizvodi u kategoriji