0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Vektorska optika 39 inch Bungee Corded sklopivi pucanje lov Stick Mount Full Metal 1m Long Folder

Vektorska optika 39 inch Bungee Corded sklopivi pucanje lov Stick Mount Full Metal 1m Long Folder

HRK 120.00
U skladištu

Od robe


Opis proizvoda
Jednodijelni Metal. Visina Od 1 Metar. ABS plastični držač, čelične noge, lako nositi sa sobom, full metal detaljne slike model SCOT-12 Stick Shooting Visina (otvoreni) 1 m (39,4 cm) Visina (preklop) 0,45 m (17,7 cm) Promjer Cijevi. 9 mm Težina (neto) 260 g (9,2 oz) materijal
ABS plastični držač
Visoka kvaliteta 6061 T6
Unutrašnja elastična стропа
Čelične noge
Jednostavnost korištenja i formiranju
Crna mat
Lagani, ali težak posao
Točne pakiranjem mekane paket, dostava
Politika tvrtke : neka zadovoljstva kupaca
Imamo bogato iskustvo u području međunarodnog poretka u svijetu. Možemo dostaviti u Apo Box. Možemo kombinirati troškovi isporuke za kupovinu više predmeta.
Prije Slanja Robe
Mi ćemo isporučiti robu kupcu u roku od jednog ili dva radna dana za obradu, kada se plaćanje će biti očišćena. Pažljivo smo provjeriti narudžbu prije nego što on će biti poslan na vas.
Mi упакуем nalog dobro tvrdim sa normalnim izgledom, da je lako za vaše carinjenja. Ako vam je potreban dodatni zahtjev na pakiranju, molimo vas da nas o tome obavijestite prvi put.
Ako je moguće, molimo vas, pošaljite nam svoj broj telefona samo za potrebe vašeg lokalnog poštanskog ureda. U slučaju, ako ste daleko i ne možete da se pravovremeno uzeti predmet u vašem mjestu, pošta može vam poziv za podsjetnik (uglavnom, poštar samo staviti obavijest).
P. S : držimo visok nivo sigurnosti i privatnosti naših klijenata informacija osoblja.
Način Dostave
Mi uglavnom koristimo EMS i Air Register Mail za dostavu širom svijeta. Njima upravljaju poštanskim uredima širom svijeta. EMS-Express možete pratiti na web stranici EMS-a (China Post Office) i u vašem lokalnom poštanskom uredu. Zračni registracijski mail može biti evidentirana svojim lokalnim poštanskim uredom. Oba trebam tvoj potpis da prihvati.
Ako vam je potrebna staza-broj, molimo pošaljite nam e-mail ili ostavite poruku za proizvodnju.
Mi također možemo koristiti drugu hitnu dostavu, kao što su : ups, ДХЛ, Federal Express i TNT ETK, dok će cijena i veća. Prvo morate nas kontaktirati ukoliko vam je potrebna spomenuta iznad usluga.
Osiguranje isporuke je obavezan, a to zavisi od klijenta.
Ako trebate znati detaljne utovar trošak, molimo vas, pošaljite nam poruku.
Razdoblje Isporuke
Općenito govoreći, kineski EMS-Express traje od 2 do 4 dana iz Kine u zemljama u Aziji, od 3 do 6 dana u Australiju, SAD ili Kanadu, od 5 do 10 dana na europski kontinent i oko 6-12 dana u Južnu Ameriku i tako dalje Imajte na umu da neke zemlje ili mjesta može potrajati dulje vrijeme.
Valjanost se može dogoditi s nekim osim zbog Carinske ček i zanemarivanja poštanskim uredom. Možete nas kontaktirati, ako ga nemate u običnim danima. Prvo mi ćemo to provjeriti pomoću broja zapisa. Ako to ne uspije, mi ćemo poslati zahtjev na stazi u papirnatom obliku na e-poštu, koja će trajati nekoliko dana, da bi dobili odgovor. To je normalan napredak, postavljen je kineski poštanskim uredom.
U usporedbi s poštanskih usluga Hong kong, kina mail Chinese Air Register Mail, koji je jeftiniji i sporiji EMS Express, čudna, za razdoblje od i dostava (uglavnom zbog međunarodnog leta).

Veća je od informacija

Broj Modela:
Škot-12

Proizvodi u kategoriji